Free Call 073 23 36 567
Close
  • Сам собі MBA. Про бізнес без цензури_0
  • Сам собі MBA. Про бізнес без цензури_1
  • Сам собі MBA. Про бізнес без цензури_2
  • Сам собі MBA. Про бізнес без цензури_3
  • Сам собі MBA. Про бізнес без цензури_4
  • Сам собі MBA. Про бізнес без цензури_5
  • Сам собі MBA. Про бізнес без цензури_6
  • Сам собі MBA. Про бізнес без цензури_7
  • Сам собі MBA. Про бізнес без цензури_8
  • Сам собі MBA. Про бізнес без цензури_9
  • Сам собі MBA. Про бізнес без цензури_10

Сам собі MBA. Про бізнес без цензури

250,00 грн.

Поради авторів допоможуть упоратися з різноманітними викликами та проблемами менеджерів будь-яких ланок та переосмислити себе. Книжка сповнена свіжими ідеями, порадами та життєвими уроками, які навчать упевнено рухатися кар’єрними сходами, будувати успішні компанії й переосмислювати себе, коли є загроза опинитися за бортом.

1 в наявності

Опис

Книжка для менеджерів усіх рівнів, людей, які цікавляться бізнесом чи планують розпочати власну справу.

Гуру менеджменту Джек Велч як ніхто інший знається на тонкощах ведення бізнесу. За плечима легендарного СЕО General Electric — величезний досвід управління і стрімкий злет досягнень корпорації.

Чому одні компанії бурхливо розвиваються і зростають, тоді як інші постійно пасуть задніх? Як бізнесу оговтатися після конкурентного удару або ж узагалі уникнути його? Як працювати з «геніями, волоцюгами та злодіями» і згуртувати команду?

Джек Велч — відомий американський бізнесмен. 41 рік пропрацював у компанії General Electric, із них 21 був гендиректором. За цей час виторг корпорації зріс уп’ятеро, дохід збільшився удесятеро, а ринкова капіталізація — у понад 30 разів. Нині бізнес-гуру, якого журнал Fortune назвав менеджером ХХ століття, консультує керівників найвідоміших компаній, виступає перед бізнес-спільнотою та викладає.

Сьюзі Велч — письменниця, журналістка, колишня головна редакторка Harvard Business Review. Закінчила програму МВА Гарвардської школи бізнесу. Входить до Ради директорів Товариства захисту тварин США.

Джек і Сьюзі Велч заснували власну програму підготовки MBA і є авторами бестселерів з менеджменту, зокрема книжки «Переможець. Усе, що ви хотіли знати про роботу керівника, але боялися запитати», яка вийшла друком у «Нашому форматі» (2017).

 

Про налагодження роботи команди

Ви коли-небудь бачили змагання з олімпійського виду спорту, що називається «керлінг»? При всій повазі до спортсменів, які присвятили своє життя цьому заняттю, погодьтеся, що воно трохи дивне. Один гравець штовхає гранітну шайбу («камінь») по льоду до цілі, а троє інших випереджають його, відчайдушно натираючи поверхню спеціальними щітками. Ті гравці, які натирають поверхню, щоб швидше котилася шайба, і допомагають спрямувати її в потрібну точку, — роблять те, що й хороші лідери. Вони агресивно змітають усе, що стоїть на шляху «каменя», який має влучити в ціль. Що саме? Бюрократичне безглуздя, властиве більшості організацій.

Про кризовий маркетинг

Запасіться доброзичливістю, перш ніж вона вам згодиться. Кожна компанія має безліч причин бути хорошим представником своєї спільноти, справедливим, відкритим роботодавцем. Додамо до цього списку і врегулювання кризових ситуацій. Заслужено набувши друзів і прихильників у хороші часи, ви збільшуєте свої шанси мати красномовних захисників у погані.

Додаткова інформація

Вага 315 g
Розміри 217 × 150 × 20 mm
Автор

,

Палітурка

тверда, матова

Рік видання

2018

Кількість сторінок

200

Видавництво

Переклад

Рік видання мовою написання

2015

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Сам собі MBA. Про бізнес без цензури”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Вам також може сподобатися…